Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

DPD (Nederland) B.V

3.8 / 10.0
(1 stem)
Tormentil 10
5684PK Best
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0499339900
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@dpd.nl
51.4894645.387883
1 1.9302325581395 10 3.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Kenmerken

Kenmerken:
Cargo
Distributie
Holland
Import
Nederland
Transport
Soort koerier:
Express
Koerier
Post

Reviews

Plaats een review
|
Slecht bedrijf
Ontzettend slechte service, 2 maal aan de deur geweest waarvan ik 100% weet dat ik thuis was, geen contact mee te krijgen, snap niet dat bedrijven nog in zee gaan met zo’n belabberde pakketservice
Geen
Slechte service
Waardering:
1.0 2.0
|
schandelijke servies van DPD
ik heb via Ebay op 24 september 2018 een bestelling gedaan gelijk heb ik bevestiging ontvangen en daarna kon ik mijn paket volgen paket was op 25 september gezonden en 26 september lag mijn paket op de depo van DPD. Ik heb tot nu toe(2 oktober 2018) niet ontvangen. Heb drie via telefoon en via email keer contact gehad elke keer andere verhaal een keer was de paken olijfhangen in de depo later o paket hebben zij niet meer daarna zeggen zij daarna de paket voormaat was niet goed zij gaan nieuwe inpakken dan sturen o ja een keer heeft mede werker zegt dat de paket na 7 dagen terug gestuurd naar de zender is. Ik heb nu contact gezocht met leveranciers die is nu met DPD aan het onderzoeken waaar de paket is. Beste mensen met zo een slechte bedrijf (DPD) kan je beter geen zaken doen u bet gewaarschuwd. Mvrg, Ozcan
): een
erg veel hier te numen
Waardering:
1.0 2.0
|
loze beloften
woensdag werd ons toegezegd dat we het pakket konden ophalen bij het depot, dus niet dan moesten wij om 9.30 uur terg bellen voor route chauffeur, wederom teruggebeld , niet deden ze niet ondanks twee eerdere toezeggingen, pakket was deel van zending, andere delen wel eerder ontvangen. geen mogelijkheid tot door verbinden met leidinggevende, onbegrijpelijk dat je zo met andere bedrijven omgaat!!!!
geen enkele
loze beloften, toezeggingen en geen enkel begrip van consequentie mbt tot ontbrekend pakket integendeel verwijt had u het maar onder garantie moeten laten versturen oftewel je dwingen tot duurdere verzendkosten door reguliere bezorgingen fout te laten gaan en niet mee willen werken aan een oplossing die er gewoon is.
Waardering:
1.0 2.0
|
Volgens track en trace 2x aan de deur geweest ,terwijl ik gewoon thuis was onbegrijpelijk
Ik heb al veel klachten gehoord over DPD en hun falende bezorgingen, en heb het nu aan den lijve ondervonden. Bij mij hebben ze al 2keer op 1 dag een pakket aangeboden, terwijl ik gewoon thuis was, niemand gezien en geen briefje in de bus. RARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geen alleen ellende
zie hierboven
Waardering:
1.0 2.0
|
waardeloos
voor de derde keer pakketje niet geleverd!, verzendkosten vorige verzending 38 euro, chauffeur kan huis niet vinden, zelfde dag 15! familieleden op bezoek gehad met de tomtom, 3 x bellen a 50 cent per gesprek plus belkosten, 3x sorry we maken het in orde, dus niet, 2 dagen wachten nog steeds geen pakketje, DpD maakt van hun probleem jouw probleem, post nl/ dhl komen hier verschillende keren per week, hebben zeker wel tomtom, waardeloos!! Ik zal mijn leveranciers mailen en aanraden om nooit met dpd te versturen, morgen ochtend voor 50 cent weer boos bellen..............
geen
waardeloos
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte service
Op het adres waar ik woon worden de pakjes NIET bovengebracht, er wordt zelfs niet eens aangebeld. De bezorger stopt direct een briefje in de bus waarop staat dat je niet thuis was toen hij kwam, terwij je dat WEL was. Al van diverse mensen gehoord en ook van de zaak waar het pakket dan opgehaald moet worden. Heel veel pakketten uit onze straat worden bij hem gebracht. De pakketten MOETEN bovengebracht worden, UPS, DHL Post NL enz, doen dat allemaal keurig en geven het zonodig ook aan de buren af. DPD doet dat zowiezo niet (mag niet hoor je dan)(klopt niets van). Ze zijn te beduveld om MET DE LIFT naar boven te gaan. Je zou eens moe worden. Moet je geen koerier worden. Nu moeten oudere mensen die hier ook wonen een pakket gaan halen bij een winkelier, die mensen kunnen dat vaak niet en moeten buren of kennissen vragen. SCHANDALIG, ik zal NOOIT iets met DPD versturen.
GEEN
Van alles, zie bovenstaande. GEEN waardering dus, 0,0. Moet helaas sterretje invullen anders wordt recentie niet geplaatst, voor mij 0 sterretjes.
Waardering:
1.0 2.0
|
Waarom
DPB levert pakketjes niet af bij de buren kennelijk. Dit weet ik alleen door een briefje in de brievenbus te vinden. Waarom geen mail om aflever adres te wijzigen of een andere afspraak te maken. Nu zit ik met een ontevreden klant. Nooit meer DPD dus voor mij.
geen
Levert niet bij de buren. Briefje in de brievenbus is naar mijn mening niet voldoende.
Waardering:
1.0 2.0
|
erg slordig
Twee pakketjes uit Duitsland, volgens de trackingcodes een half jaar geleden in België bezorgd (oude codes gebruikt) en mijn pakketjes niet bezorgd, niet aangebeld alleen maar gemeld: Zustellung nicht erfolgreich! Ik zag de wagen, maar de chauffeur nam niet de moeite! De twee pakketjes (van dezelfde afzender) volgenden niet dezelfde weg. En dit gebeurt vaker.
Waardering:
2.0 4.0
|
Slechte service!
1e levering niks van gehoord wanneer ze komen of wat dan ook en is er schijnbaar een 2e leveringspoging gedaan wist ik ook niks van, pas gemerkt op het moment dat ik in de brievenbus keek dat er 2 pogingen waren gedaan heb ik een afspraak gemaakt voor een 3e poging en toen was ik thuis en beweren ze dat de bezorger is geweest en dat ik niet thuis was rond uit belachelijk! Woon op de 1e verdieping en de brievenbus is op de begane grond. Nu wordt het pakket dus maar terug gestuurd, want schijnbaar kunnen er maar max 3 "pogingen" gedaan worden.
Geen
Slechte service, klantonvriendelijk, komen gewoon niet opdagen, geen passende oplossing bij de klantenservice geloven je niet.
Waardering:
1.0 2.0
|
te laat
zit al 2 dagen te wachten,pakket besteld, moet door dpd geleverd worden binnen 1 dag, zit nu al 2 dagen te wachten niet geleverd wegens tijd gebrek.....zeggen ze...
geen
nooit op tijd met leveren,is een geval voor,kassa,
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Roberg Pakketdiensten CV(7.8/10.0)1.1km
Best - De Tongelreep 3
 
 
United Parcel Service Nederland(8.2/10.0)1.1km
Best - De Dintel 7
 
 
De Haan Services(8.4/10.0)1.7km
Best - Helfrichstraat 9
 
 
PV Koeriers(7.8/10.0)2.1km
Best - Speldenmaker 11
 
 
Frederiksen Internationaal Transport(8.0/10.0)2.2km
Best - Rembrandtlaan 40
Kenmerken: Distributie, Europa, Nederland, Transport, Vervoeren
Soort koerier: Koerier
 
 

Plaatsen in de buurt

Boxtel - Breugel - Eindhoven - Oirschot - Oost West En Middelbeers - Sint-Oedenrode - Son - Veldhoven - Vessem - Waalre
Koerier Gids is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Koerier aanmelden - Contact