Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Koerierbellen.nu

Koerierbellen.nu

7.8 / 10.0
(10 stemmen)
Dijkmeent 75
1357ED Almere
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0368448954
Fax: (+31) 0388448954
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@koerierbellen.nu
52.3319755.23196
10 3.9130434782609 7.8
Gemiddelde waardering uit 10 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom op koerierbellen!nu

Koerierbellen!nu bemiddelt tussen particulieren of bedrijven en koeriersdiensten. Het valt immers niet mee om uit het uitgebreide aanbod aan koeriers een keuze te maken.

Koerierbellen!nu werkt volgens een regioprincipe. Ons uitgangspunt is dat de dichtstbijzijnde koerier doorgaans het meeste voordeel oplevert. Immers hoe korter de aanrijdroute naar het ophaaladres, hoe lager de ritprijs doorgaans zal zijn. Bovendien kan een koerier in uw directe omgeving de snelste service bieden voor het bezorgen van uw zending. Omdat behalve locatie ook andere zaken meewegen in uw koerierskeuze, heeft iedere koerier een eigen pagina gekregen waar zij uitgebreid hun koeriersdienst kunnen omschrijven. Kortom, via Koerierbellen.nu kunt u snel een koerier of koeriersbedrijf zoeken en vinden in elke regio.

Via Koerierbellen!nu vindt u met behulp van de landkaart hieronder uw koerier in slechts enkele stappen. Stap 1: Voer het startadres in klik op de button "start zoeken". In de landkaart verschijnen de logo's van alle op Koerierbellen!nu opgenomen koeriers in uw directe omgeving. Stap 2: Als u op een van de logo's gaat staan, verschijnen de adresgegevens van de betreffende koerier. Klikt u op een van de logo's dan wordt direct doorgelinkt naar de website van de koerier. Stap 3: Neem contact op met de koerier(s) van uw keuze. Zij zijn u graag van dienst met het vervoeren van uw documenten, pakketten, pallets of andere goederen. Ook kunt u eenvoudig door ons koerieraanbod browsen door in het kader links op uw eigen regio te klikken. Uit dit regio-aanbod kunt u direct een koerier sellecteren of gedetaileerder verder zoeken door te klikken naar een van de steden.

Plaats een review

In de buurt gevonden

Ladigeskoerier(8.6/10.0)0km
Almere - Dijkmeent 75
Ladiges Koerier uit Almere, regio Flevoland is een snelgroeiend koeriersbedrijf. Wij bieden u vervoer,snelheid en extra service zonder avondtoeslagen en starttarieven op elk gewenst tijdstip. Draait u als bedrijf ook overuren - geen probleem: Ladiges Koerier draait met u mee. 's Nachts of in het...meer...
Kenmerken: Distributie, Expeditie, Internationale zendingen, Nationaal transport, Vrachtvervoer, ...
Soort koerier: Spoedkoerier
 
 
Van de Beek Bedrijfsdiensten(7.4/10.0)0.8km
Almere - Kolkgriend 133
 
 
Crocs & Eagles(7.4/10.0)1km
Almere - Klipgriend 91
 
 
Jabe(8.4/10.0)1.2km
Almere - Ambachtsmark 1
 
 
ALD Sneltransport(8.0/10.0)1.5km
Almere - Zandwierde 46
Kenmerken: Distributie, Europa, Palletvervoer, Transport, Zekerheid, ...
Soort koerier: Express, Internationale, Post, Sneltransport, Spoedkoerier, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Graveland - Ankeveen - Baarn - Blaricum - Bussum - Eemnes - Hilversum - Huizen - Laren Nh - Naarden
Koerier Gids is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Koerier aanmelden - Contact