Zoek op postcode

Kuiter Bezorg Service

4.5 / 10.0
(2 stemmen)
Tristanplaats 6
3816SK Amersfoort
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0611110791
52.1568755.410855
2 2.2769230769231 9 4.5
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Daar wordt je niet vrolijk van
Geen tweede keer meer. Ze beloven van alles maar bezorgen het wanneer het Kuiter zelf uitkomt.
zijn er niet
niet nakomen van afspraak
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen juiste dienstverlening
Men vermeld op de site dagelijks te bezorgen in de regio Haaglanden. Dit wordt met blauw aangegeven. In werkelijkheid kan men dit niet waarmaken, en komt men deze regel niet na. Er wordt dan bezorgd als het hun uitkomt. Goederen waren vrijdagmorgen aangeboden bij bezorgdienst. Je verwacht dat er maandag of dinsdag wordt geleverd. Dit laatste is niet het geval. Inmiddels twee dagen gewacht nog niets ontvangen, kan bij werkgever geen verlof meer opnemen i.v.m. vakanties.
Niet nakomen van vermelden en toegezegde informatie
Waardering:
1.0 2.0
|
waar blijft mijn terraskachel
Ik krijg een mail op het moment dat de levering plaats moet vinden. Was toevallig de hele tijd thuis, dus is er niemand geweest Doe allerlei moeite om contact te maken, nog niet gelukt. Alle begrip voor de uithoek waar we wonen, maar het ontbreekt aan uitleg.
tot nog toe geen.
Nog geen levering gehad, alhoewel het staat vermeld op internet???
Waardering:
1.0 2.0
|
TV in België besteld
De levering werd op de beloofde dag besteld. Een uur voor de levering werd er gebeld omdat de straat niet duidelijk was op de GPS en een beetje later ontving ik mijn nieuwe Tv, afgeleverd en uitgepakt op de eerste verdieping. Prima service.
TV in goede staat en op beloofde datum ontvangen.
De dag voor de afgesproken levering had ik een e-mail ter bevestiging moeten ontvangen, wat niet gebeurd is. Op mijn e-mail ontving ik geen antwoord.
Waardering:
5.0 10.0
|
Slechte service
Op di mail gehad dat wasmaschine de volgende dag bezorgd zou worden, geen schema op website zoals beloofd, mijn vrouw verlofdag opgenomen en hele dag gewacht s"middags heb ik erheen gebeld en na veel heen en weer gezocht te hebben konden ze mij vertellen dat de wasmaschine gepland was voor donderdag waardeloos ze vergoedden die verlof niet eens!!!!!! Ze zouden dan sávonds weer bellen voor eennieuwe afspraak nou dat moet nog gebeuren!!!
niet
veel
Waardering:
1.0 2.0
|
Bezorg tijd niet te vinden
In de mail de dag voor de bezorging wordt vermeld dat na de middag nagegaan kan worden in welke periode van de dag geleverd zal worden. Niet gevonden. Op de dinsdag dat geleverd gaat worden staat om 08.30 uur de levertijden van maandag wel vermeld niet die van dinsdag. Dus ben ik verplicht thui te blijven. Niet goed.
Niet nakomen van toe gezegde informatie.
Waardering:
1.0 2.0
|
uitstekende service
Ik ben zeer tevreden over deze bezorgers. Ook ik werd van te voren gebeld dat ze eraan kwamen hebben mijn wasmachine een MIELE, die weegt nogal wat, naar zolder gebracht. Keurig uitgepakt en het plastic meegenomen. Prima tevreden dus!
goede service, snelle levering, vriendelijke bezorgers
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
geweldige service
Mijn droger kwam ruim voor de afgesproken tijd en ik werd ook nog een half uur van te voren gebeld dat ze er aan kwamen.Drempel bezorging dus niet naar boven,maar het was geen moeite om 1 trap op te gaan met droger,uitgepakt en wel en samen de boel opgeruimd want zo kan het ook. Prima mensen vooral die wat grijze ,heel vriendelijke man.Perfekt.
op tijd en goeie service
geen
Waardering:
1.0 2.0
|
Kuiter pas op service!
Afschuwelijk. Te veel om op te noemen. ik zal het dan ook in de vorm van een opsomming noteren want anders ben ik een paar uur verder! 1. later als afgesproken 2. hierop aangesproken en werd ik ten zwijgen gemaakt. brutaal gemeld dat ze nog een hele dag te gaan hebben en ik maar begrip moest tonen. 3. afraffelwerk verricht. 4. overal piepschuim: 'mevrouw, dat is toch niet zoveel werk om dat te stofzuigen....:( 5. geen introductie gegeven van het apparaat; 'is niet hun werk. hun werk is bezorging.... deze klacht is voor de directie van Kuiter! doe der wat aan!
apparaat zonder schade
zie omschrijving!
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Edcor Sneltransport bv(8.4/10.0)0.3km
Amersfoort - Melisandeplaats 3
Kenmerken: Nederland, Pakketten, Transport
 
 
Sneltransport Walet(8.0/10.0)1km
Amersfoort - Gounodstraat 12
Sneltransport Walet is een jong dynamisch en gezond bedrijf. Op dit moment rijden er 1 Doblo, 1 Combo en 1 personen auto station. Wij staan voor zekerheid, snelheid en deskundig werk. Door bemiddeling kunnen wij ook speciaal transport aanbieden waaronder caravan en paarden transport De auto's zijn...meer...
Kenmerken: Folders, Kerstpakketten, Overnight delivery, Spoedopdrachten, Transport, ...
Soort koerier: Bezorgservice, Internationale, Koerier, Snelkoerier, Spoedkoerier, ...
 
 
Postmasters(7.8/10.0)1.1km
Amersfoort - Kamp 70
Kenmerken: Buitenland, Drukwerk, Europa, Frankrijk, Nederland, ...
Soort koerier: Express, Internationale, Koerier, Post
 
 
HDN Leusden(8.4/10.0)1.4km
Stoutenburg - Horsterweg 22
Kenmerken: Vervoeren
Soort koerier: Koerier
 
 
Besseling Koeriersdienst(7.8/10.0)1.8km
Amersfoort - De Stuwdam 5
Kenmerken: Personenvervoer, Vervoeren
Soort koerier: Koerier
 
 

Plaatsen in de buurt

Bunschoten Spakenburg - Den Dolder - Hoevelaken - Leusden - Nijkerk Gld - Scherpenzeel Gld - Soest - Soesterberg - Stoutenburg - Woudenberg
Koerier Gids is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Koerier aanmelden - Contact